UW TOTAAL INSTALLATEUR IN DE REGIO

Profiel

Historie

Ervaring in het vakgebied was reeds aanwezig bij mijn vader Johan de Groot, na zijn militairdienst heeft hij bij diverse installatiebedrijven gewerkt.

Dhr. J. de Groot heeft het installatiebedrijf 'de Groot Elektro' opgericht in 1995 te Liessel. Sinds 2005 is het bedrijf van vestigingsplaats veranderd namelijk van Liessel naar het naastgelegen dorp Neerkant (gemeente Deurne, Noord-Brabant).

Op deze nieuwe locatie met een nieuw bedrijfspand herkenbaarheid van 'de Groot Installaties B.V.'  is een feit en groei in de toekomst verzekerd. De werkzaamheden in de beginjaren waren hoofdzakelijk gebaseerd op installaties in de woningbouw en agrarische sector. Vanaf 2005 zijn de werkzaamheden in de sector utiliteit en industrie toegenomen waardoor de groei van het aantal werknemers werd gerealiseerd.

In april 2010 heeft 'de Groot Elektro', Jos van Bommel Installatiebedrijf' uit Neerkant overgenomen. De nieuwe firma naam 'de Groot Installaties B.V.' is uit deze overname ontstaan. Tevens is zoon Vincent de Groot in getreden binnen het bedrijf. 

In 2017 is 'de Groot installaties BV' volledig overgegaan naar Vincent de Groot en is hij daarmee de enige directeur in de organisatie.

Mission statement

“Het adres voor kwaliteit, advisering en service als Totaal Installateur in de regio

Werkzaamheden 'de Groot Installaties B.V.'

de Groot Installaties B.V.  adviseert, installeert, onderhoudt en renoveert technische installaties op het gebied van elektrotechniek en werktuigkunde.

Op het gebied van duurzame installaties, ventilatie en energiebesparing kan de Groot Installaties B.V. een rol spelen voor uw energierekening,

2024 © De Groot Installaties B.V. sitemap
Website door Buro TARGET