UW TOTAAL INSTALLATEUR IN DE REGIO

Verwarmen en koelen via een lucht/water warmtepomp?

Verwarmen en koelen kan op vele manieren plaatsvinden. We willen allemaal energie besparen. Dat is namelijk niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor onze energierekening. Omdat gasloos verwarmen steeds hoger op de agenda staat en lagere energiekosten daar direct aan verbonden zijn, deelt De Groot Installaties graag haar kennis met je over de mogelijkheden om te besparen op energiekosten. Met een lucht/water warmtepomp van Nibe kun je nu al overstappen op duurzame energie, je klimaatimpact verkleinen en besparen op energie.

Waarom kiezen voor een lucht/water warmtepomp?

Wist je dat de buitenlucht vol zit met energie? Een energiezuinige lucht/water warmtepomp van Nibe zet warmte uit de buitenlucht om in bruikbare energie voor het verwarmen en koeln van je woning en het bereiden van warmtapwater. Dat kan zelfs bij een zeer lage buitentemperatuur tot -20ºC! 

Een complete lucht/water warmtepompinstallatie van Nibe bestaat uit een buitenunit, een binnenunit en/of een regelunit met losse boiler. Met zo'n energiezuinig systeem verlaag je niet alleen je energiekosten op een milieuvriendelijke manier, maar ben je ook het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. 

Wil je een lucht/water warmtepomp kopen?

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie

De Groot Installaties is een erkend installateur, aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. staan wij garant voor kwaliteit en service.  Wij werken met opgeleide en ervaren monteurs.

2024 © De Groot Installaties B.V. sitemap
Website door Buro TARGET