5 april 2010

De nieuwe site van de Groot van Bommel Installaties is officieel online!


2 april 2010
 
Na 25 jaar ondernemen geven Jos en Wilma van Bommel de leiding over aan Johan en Rieky de Groot. Vanaf 2 april 2010 zal ‘Installatiebedrijf van Bommel B.V.’ te Neerkant worden overgenomen door ‘de Groot Elektro’ te Neerkant. Installatiebedrijf van Bommel is een begrip in Neerkant en wijde omgeving. Een bedrijf met een hart en een gevoel.
 
Dit hopen wij voor u voort te zetten met onze nieuwe onderneming;                                                                                               
“de Groot van Bommel Installaties”
 
De werkzaamheden van ‘Installatiebedrijf van Bommel’ worden gecombineerd met de werkzaamheden van ‘de Groot Elektro’. 
 
Na 2 april hoeft u Jos en zijn monteurs niet te missen. Het personeel wordt volledig overgenomen. Jos van Bommel zal ten dienste  van ”de Groot van Bommel Installaties” actief blijven, hij zal het ineen schuiven van beide bedrijven begeleiden te samen met  Johan en zoon Vincent de Groot.
 
Vincent was werkzaam bij Volantis technisch adviesbureau , verder heeft hij de volgende studies afgerond: ing. Elektrotechniek , Hogere installatietechniek  Elektro en Werktuigbouwkunde en Ondernemingsmanagement.
 
Door de synergie van beide bedrijven zal het bedrijf uitgroeien tot ”Totaal Installateur” en zullen de twee disciplines nu voor u door één aanspreekpunt vertegenwoordigd worden.
 
Als Totaal Installateur zijn wij uw specialist in de regio in de volgende markten:
-                 Agrarische sector;
-                 Industrie / utiliteit;
-                 Particuliere woningbouw;
-                 Duurzame energie;
 

 28 september - 2 oktober 2009
 
Elektrotechniek 2009 is de belangrijkste vakbeurs voor de installateur en industrie. De beurs wordt van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2009 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs combineert het meest uitgebreide expositieprogramma voor de vakspecialist met veel extra activiteiten.
 
Hier zal ons team zich van alle interessante innovaties op de hoogte stellen!
 

1 oktober 2009
 
De nieuwe site van de Groot Elektro is online.